Monday, May 30, 2011

31.05

 

Me oleme oma uues ilusas toas Smile Üle pika aja näeb telekat … tundsime sellest plärakastist kohe puudust Open-mouthed smile 

Tõnis ei käingi täna tööl .. kuna hommikul tuli sellist vihma et kuku pikali .. täpselt naq keegi peksaks täie jõuga vastu akent .. see oli naq üli vihm .. nii kõva et kõik mürises … siis jälle on vaikus ja siis järsku hakkab kallama .. selle vihma käes oleks küll vist valus seista olnud .. täpselt naq peksa saaks Open-mouthed smile .. Mingi hommikul kell 5 hakkas pihta ja siis mingi ainult tund aega sadas võibolla ja seda ka hooti .. aga sellest piisas et põllud üleujutada niiet homme pole ka tööd põllu peal . Uudistes näitas ka seda vihma …  mujal oli vist isegi veel hullem vihm olnud kui meil . Niiet jamh , paari minutiga tuli kuu norm maha . Tegelt isegi kui vihma poleks täna tulnud ja tõnis oleks tööle läind siis ta poleks seal mitte midagi teha saand … ta jalg on ikka täitsa läbi omadega … ütlesime juba omanikule ka siin et tõnis vist see nädal tööd teha ei saa kuna ta on vigane .. Tobi , saksamaalt , see kellega tõnis hästi läbi saab , see siis ravis tõnise jalga .. andis kreemi mida peale määrida ning isegi leidis mingid extra tabletid selle jaoks .. ta on enne spordiga tegelenud ja teab selliseid vigastusi niiet nüüd kõik küsivad kuidas tõnise jalg elab ja et kas saavad aidata Open-mouthed smile Armas Smile ..

Ja täna tulid jälle mingid uued siia … kõik vanad toredad inimesed lähevad ära ja juurde tulevad mingid nõmedad prantslased kes ainult joovad ja rääkida ei oska , või siis tulevad jaapanlased , kes juua ei kannata ja rääkida ka ei oska . Peaasi et meie põhiseltskond ära ei lähe .. siis hakkab küll kurb . Me juba tõnisega kujutame vaimusilmas ette kuidas pakime kõik oma asjad autosse ja hakkama liikuma mingis suunas , kuskile teadmatusse .. seiklus seiklus .. tahaks juba reisida . Hetkel on täitsa rutiine elu siin meil . Mul veel eriti .. ainult töö ja töö ja töö koguaeg . Ah mis ma vingun .. vähemalt raha tuleb Open-mouthed smile Peaks vaikselt koguma hakkama , muidu ei saagi autot osta.

No comments:

Post a Comment