Monday, May 2, 2011

29.04

 

Naljakas on mõelda et alles oli aprilli algus ja ma olin kodus Eestis ja nüüd on juba aprilli lõpp ja olen Austraalias Open-mouthed smile Päris hea .

Tõnisel ikka nii vedas oma tööga .. paremat vist ei oleks saanudki niimoodi kohe alguses .. esiteks ta farmer on tõesti tore ja abivalmis ja arusaaja , teiseks tööd jätkub ja kolmandaks päris kõrge tunnipalk pidi seal olema. Aga no jah eks see ole suht ohtlik ja raske ka seal niimoodi terve päev põllul olla .. tõnis sai teada et see ämblik kes talle enne käe peale hüppas pidi ka ikka väga mürgine olema , täna hüppas samasugune neile autosse, täpselt autojuhi kohale .. oi seda kisa ja tapmist seal autos siis Open-mouthed smile Mina ei saa aru kuidas saab ämblik hüpata ?! Open-mouthed smile Ning teiseks siinsed rohutirtsud kes on põllu peal, sellised hästi suured pidi ka pool kiilid ja rohutirtsud segamini olema , hüppavad ja lendavad ja koguaeg pidid kogemata vastu selga või pead põrkama niiet päris valus kohe. Tõnis on nii ära põlend et ajab seljapealt ikka jubedalt nahka . Mina ikka tavaline ..nahka ka ei aja veel Open-mouthed smile 

Miskipärast kõik panevad jooksu meie hostelist , need 2 poissi tartust läksid ka kohe järgmine päev ära .. ei nad on ikka siin Carnarvonis aga lihtsalt ööbivad kuskil odavamas haagispargis või nii .. no neil on see eelis juba et neil on auto ja saavad ise tööl käia ja töökoht tuli ka neile juba esimesel päeval kätte .. meil nii palju õnne pole ja peame hostelist sõltuma .. mis on ikka väga kallis , 300 dollarit kahepeale nädalas maksta , pluss 50 dollarit tööbussi eest on ikka kole kallis . Saaks ma nüüd ka järgmine nädal juba tööle siis oleks päris hea elu siin .. Tõnisel on juba peaaegu see raha koos mis ta siia kaasa võttis ning tööd on ta teinud ainult kolm päeva .. Täna pidi palgapäev olema aga kuna meil neid maksunumbreid pole veel, siis õnneks sai räägitud et järgmine reede kantakse palk üle koos selle nädala rahaga , siis juba peaksid meil need numbrid ka käes olema.

Täna on reede õhtu ja ühed jaapanlased joovad kambas õlut , nii naljakas on neid vaadata , kuna nad ju suht vähe kannatavd alkoholi , paarist õllest juba üks oksendas ja vajus ära , teistel on lihtsalt silmad laiali ja suht uimane .. nüüd võtsid ühe veini ka välja .. ma ei kujuta ette mis neist saab nii Open-mouthed smile .. pakkusid tõnisele ka ühe õlle .. mina ütlesin ära .. ei viitsi nendega juua … aga muidu on nad toredad, need samad poiss ja tüdruk tulid meiega koos ühel ajal siia ning on muidu hästi sõbralkikud , lihtsalt nüüd on kuidagi ülemeelikuks läinud . Siin hostelis on nii palju reegleid mida kõike teha ei tohi , tegelt ei tohiks oma alkoholi ka siin tarbida .. pesu ei tohi kuskil mujal kui ainult pesumasinas pesta , oma toas süüa ei tohi , külmkappi tohib panna ainult neid asju mis tõesti peavad külmas olema ning asjad peavad kõik ühte kindlasse kotti mahtuma .. enda järgi peab kohe nõud ära pesema , ehk siis teed süüa ja enne ei saa sööma hakata kui on kõik potid ja pannid puhtaks pestud , ehk siis kui lõpuks sööma jõuad hakata siis on toit juba külm . Aga noh kõige sellega harjub . A ja muusikat ka ei tohiks oma toas kuulata .. ainult siis kui kõrvaklappidega kuulad .. aga no tõesti Open-mouthed smile kõik siin me kuulame muusikat nii naq tahame ja siis eile üks prantsuse tüdruk kes on siin arvatavasti kauem olnud ja käib tähtsalt ringi koputas meie uksele et palun pange muusika vaiksemaks ta ei saa magada . Eks jah teistega peab ka arvestama kuid siiski kuskil võiks mingigi piir olla.

Kell on juba 3 öösel aga meil ei tule und .. tegime kahekesi arvutis üksteise vastu maleturniiri Open-mouthed smile mina võitsin . Täitsa sõltuvusse võib siin nii nendest mängudest sattuda. Telekast ka midagi vaadata pole , ning iga 2 min pärast jookseb pilt kokku ja tõkkab , pluss sääsed on kuskilt järsku välja ilmunud ja siin need ei pinise ka niiet ei märkagi kui järsku terve jalg kuppe täis on. Mõnus Open-mouthed smile

No comments:

Post a Comment