Sunday, May 8, 2011

08.05

 

Peale lillade sipelgate pole me mitte midagi uut avastanud siin päikese all Open-mouthed smile .

Tõnis on homme tööl , terveks nädalaks vist jätkub tööd kuigi lubas vihma niiet ei tea mis saab .. Ja mina .. noh te vist juba teate Open-mouthed smile Ikka ootan . Hetkel pole midagi .

Täna tegime tutvust siis austraalia pesumasinatega … pm enne kui pesu sisse paned pead pesumasina seest puhtaks tegema kuna eelmistest on mustus järgi .. siis tõnis loputas oma tööriided ka kraani all läbi .. jube kui palju mustust sealt välja tuli Open-mouthed smile ja siis paned enne pesupulbri ja siis oma mustapesu hunniku .. kaas kinni keerad nuppu , paned 3.60 dollarit sisse ja hakkabki tööle naq naksti ! Open-mouthed smile Nohjah tegelt võib öelda et me valmistusime hullemaks .. kui pesumasin lõpetas siis riided olid ikka puhtad lihtsalt paar triipu oli juurde tekkind ning lõhnas kuidagi imelikult aga no eks see ole selle vee ja pesupulbri viga pigem. No ja siis siin ei tohi ju kuskil oma toas ega aias ega rõdu peal pesu kuivatada aga muiudgi meie õnneks läks kuivati katki ! Niiet seda me kasutada ei saanud , kuigi jah 1 dollari pidime ikka sellele annetama .. nüüd me panimegi kogu oma kupatuse ikkagi tuppa rippuma .. otsisime igast konkse ja asju Open-mouthed smile suht naljakas näeb me tuba nüüd välja .. peaasi et see naine sisse ei astuks .. muud pole midagi .

Ja mul on nüüd suur probleem … mu raamat sai läbi Open-mouthed smile ja ma ei kujuta ette kuidas kolmandat osa saada … täitsa mure kohe Open-mouthed smile 

A ja muideks me pettusime ikka täiega siinse videolaenutusega .. pooled filmid ei tööta ja jooksevad kokku ning ära vahetada neid ka ei saa enam kuna ukse peal oli suurelt kirjas et peab plaadid enne üle vaatama kui nendega väljud . Väga tore ütleks selle peale . Ma viin selle kliendikaardi kohe tagasi .. vähemalt saan oma 50 dollarit siis . Suht mõttetu .

Ja ega rohkem mul polegi midagi lisada Open-mouthed smile Open-mouthed smileOpen-mouthed smileNiiet tsauuuu ! Smile

No comments:

Post a Comment