Sunday, September 4, 2011

4.09

 

KUNUNURRA ! KUNUNURRA ! KUNUNURRA ! Et siis me oleme Kununurras omadega ;D .

Plaanis oli küll Broomis veel 2 nädalat olla .. aga kuna meil hakkas raha vaikselt otsa saama siis tuli edasi tiksuda … nii me otsustasimegi pärast nädal aega Broomis olemist järsku et sõidame edasi .. Oleks tahtnud veel seal kaua kaua olla .. Nii ilus linn ja see rand ja ookean .. no mida veel tahta .. täpselt naq paradiisis oleks olnud … ainuke vahe oli see et öösel magasime ikka oma miniautovoodis .. Broomis põhitegevus oli meil rand rand rand ja veelkord rand … aga samas tahtsime ringi liikuda ja süüa ja üldse raha lihtsalt sulas käest ära .. Ja siin läheb juba kell 6 pimedaks niiet öösiti polnud meil midagi teha .. lihtsalt istu autos ja passi .. viimased kaks õhtut käisime me kinos .. esimene film Friends with benefits oli üle pika aja hea film .. ja teine film Horrible bosses .. sel polnud ka midagi viga … aga jah kuna iga õhtu ka ei saa kinos käia siis siin me nüüd oleme .. Kununurras .

Arvatavasti lähme homme ikka ära .. tahame Darwinisse jõuda .. ja seal tööd otsida .. kuigi siin linnas paistab ka ikka päris palju tööd olevat .. ning näiteks mina oleks Broomis ka endale kohe töö koha saanud .. niiet nüüd loodame et Darwinis on ka palju töökuulutusi ja saame ilusti tööle . Lootke teie ka .. muidu varsti peame Eestist raha paluma Open-mouthed smile .. muidu sureme nälga siin .

Lühidalt .. midagi hullu polegi juhtunud … oleme 2 nädalat teel olnud .. 2500 km on läbitud .. Broomis saime elus esimest korda kaamlitega sõita .. mille ainuke huvitav osa oli kaamli peale minek ja alla tulek .. kuna kaamel tõuseb püsti ikka väga järsku Open-mouthed smile .. Siis teel Kununurra poole võttis meid politsei lambist kinni .. kontrollis lube ja passe ja küsis igast küsimusi .. Tõnis pandi puhkama ka Open-mouthed smile .. esimene kord austraalias kus mendid meid kinni võtavad .. Ja siis kuna neil millegi kalla võtta ei olnud siis pidid ikka midagi leidma ning ütlesid et meil on tagumine kumm liiga lame .. peame selle ära vaheta,a nii ruttu kui võimalik .. nojah ei tea mis me selle kummiga nüüd ette võtame Open-mouthed smile .. Siis tee peal nägime hiigelsuurt kotkast .. ta oli ikka võimas .. .Tõnis kaugelt vaatas et inimene on tee peal Open-mouthed smile aga tegelt oli kotkapoiss . A ja siis ühes linnas kus me ainult korraks peatusime et tankida … tuli üks abokas minu juurde ja üritas mulle oma käsitöö mingit palli maha müüa .. tegelt oli see hästi ilus .. selline väike .. mina ei tea mis kookospähkli või vms asja peale oli ta ise pool õhtut noaga kritseldanud kängurud ja kilpkonnad ja hästi ilus oli see asi tegelt .. aga no tõesti meil on auto kolu täis ja ma ei usu et seda Eestissegi võin tuua kunagi .. niiet ma pidin talle ei ütlema .. hiljem süda tükk aega kripeldas .. kuna tore abokos oli ning ta nägi nii palju vaeva ja ta ei küsinud üldse palju sellise asja eest nning raudselt talle oleks seda raha isegi rohkem vaja läinud kui mulle .. aga jah mis seal enam .. ei saa alati ka kõigi vastu hea olla ja kõigist kahju hakata . Eksole ?

Ja nüüd ongi nii et kui me tõesti hakkame homme Darwini poole liikuma siis 2 päeva pärast peaksime kohal olema . Uskumatu !

No comments:

Post a Comment