Saturday, September 10, 2011

10.09

 

Ma annan teile ruttu teada kuidas meil läheb kuna pikka blogi ei jõua hetkel kirjutada teised ootavad …

Põhimõtteliselt saime siin 4 eesti poisiga kokku kellega juba Carnarvonis kohtusime ja nüüd elame koos nendega metsas .. täitsa eesti männimetsa moodi on see koht ja väga superluks elu on .. Kui väljaarvata ainult see et õues on öösel nii palav et telgis magad naq kasvuhoones .. täna hakkas veel öösel vihma ka sadama ja me avastasime alles siis et telk laseb meil vihma läbi … nii me siis magame .. lootuses et une pealt ära ei lämbu Open-mouthed smile Higi ausalt lihtsalt tilgub .. mitte midagi ei saa teha .. kohutavalt kuum ja lämbe on .

Niiet ühesõnaga seltskond on meil hea .. nad siin juba kauem olnud ja näitasid meile kohti kus tasuta saab pesta ja kus tasuta elektrit saab ja kus tasuta basseinis ujumas saab käia .. Me nüüd oleme kohe palju targemad .. Ikka nii hea et me enam kahekesi Tõnisega ei ole .. me vist ei oskaks mitte midagi teha ega kuhugi minna .. Just täitsime mingid maksutagastus paberid ka veel ära .. kuigi meile öeldi siis kui see maksuteema oli et ei saa me midagi tagasi liiga vähe siin olnud .. aga siin need eestlased on ka umbes sama kaua siin olnud kui meie ja ajavad ka mingeid paberid kust pidi ikka raha tagasi saama niiet me nüüd täna neile vist saame ka oma maksud tagasi .. Nii hädasti oleks seda raha vaja hetkel .

Täna käisime farme läbi sõitmas .. tööle ei saanud .. kuna on laupäev siis paljud farmerid on ära ja ainukesed kohad kus jutu peale saime olid need farmid kus omanikud olid hiinlased ning terve farm oli hiinlasi täis ehk siis meil polnud lootuski sinna saada … Käisime ühes töökontoris ka .. kus maksad 10 dollarit et registreerida ja siis tädi otsib sulle 10 päeva tööd ja kui leiab sulle midagi siis maksad 50 dollarit talle ja saad ilusti tööle .. selle firma kaudu saigi siin 3 eesti poissi kohe tööle .. me nüüd ka ootame … öeldi et mangosid saame kindlasti korjama .. aga hetkel kõik seisab kuna mangod pole kuskil valmis ja peab vist 3 nädalat ootama .. siis on kindel töö olemas .. siin neid mangofarme on ikka kuhjaga ja kui see ükskord käima hakkab .. siis vist korjame ennast lolliks siin .. niiet üks võimalus tööle saada on meil olemas .. lihtsalt ootama peab .. hetkel on meil kahepeale 500 dollarit .. ehk 250 näkku .. sellega peame nüüd hakkama saama .. elukoha peale ei kulu midagi .. lihtsalt toit ja bensiin .. kasvõi nälgime kui vaja .. kuidagi saab ikka Smile 

Lihtsalt tahtsime ruttu kodustele teada anda et kõik on hästi ja pole me kuskile kadunud . Küll millagil kirjutan pikemalt .

Tsau .

No comments:

Post a Comment