Wednesday, September 14, 2011

14.09

 

Me käime ikka ilusti tööl .. nädala lõpuni vist jagub tööd … ikka väga lihtne töö on .. aga samas viskab kopa ka suht ruttu ette .. nt eile panime mingeid triipkoode riietele peale … vot see oli jamamine .. otsi suurte lehtede pealt oma õiget koodi ja siis proovi see sealt kätte saada ja siis kleebi kuhugi … odavalt jamasime seal .. Ning siis õhtul kleepisime kaste kokku .. tõnis kiletas ja komplekteeris .. meie ülemus sai kohe aru et ohoh sa oled seda tööd vist varem teinud Open-mouthed smile niimoodi ütles tõnisele … ei tegelt on suht normaalne ülemus … aga vahest viskab kopa ette .. ta unustab kõik ära ja kaotab igale poole ja kõik on laiali .. midagi ei tea ja millegist ei huvitu .. täielik pohhuist . Ja siis täna viskas lambist oma autovõtmed tõnisele pihku ja me sõitsime kahekesi mingi tund aega ringi .. mingi konteineri juurde .. jättis meid sinna .. me sisi tõstsime asjad ruttu juba 15 minutiga ära ja siis enam midagi teha polnud .. teda ka ei olnud .. nii me mingi 2 tundi lihtsalt ootasime teda .. tööd ei tee aga raha tiksub Open-mouthed smile Suht igav oli tegelt .. aeg läheb ikka palju rutem kui tööd saab teha .. tagasi tulles .. pani ta mind mingit konditsioneeri pesema .. see oli ka täpselt laes .. nii ma siis köölusin igal pool redeli otsas ja külmkapi peal ja jumala ulme tööd tegin ikka Open-mouthed smile Aga puhtaks sain selle .. läikis naq uus ! Smile  Tõnis pakkis mingeid suuri riiuleid pappide vahele .. ise nii närvis .. ülemus midagi ei räägi ja anna … peab üksi nussima ja mõtlema .. tal viskas ikka kopa nii üle .. ma siis läksin appi ilusti .. ja saime kõik tehtud .. ülemus jäi ka rahule meiega .. ütles et hästi tehtud !

A ja me tegime eile järjekordse targa ostu .. ostsime lõpuks suure nelja inimese telgi .. ikka korraliku … nüüd maga naq majas näh Open-mouthed smile .. Muidu olime kahekesi ühes lastetelgis .. kus ei mahu ennast liigutamagi ning vaevu mahub meie madrats sisse .. telgiostu plaanisime juba ammu aga lõpuks tõnisel läks jalg läbi telgi ning suur lõhe on sees .. niiet enam ei saand midagi teha .. pidime selle asja ära ostma .. Hetkel veel eriti me ainult telgis ööbimegi .. nii hea lähed oma kohta metsas .. keegi ei sega sind .. paned telgi püsti .. teed ilusti kampas süüa õues ja siis kõik lähevad oma kohtadesse magama .. Hea odav elamine .. tegelt seal vist ka ei tohiks lambist telkida .. kui vahele jääme tuleb raudselt sellin etrahv et karju appi .. aga õnneks need teised eestlased on seal juba kuu aega elanud ning mingit jama pole olnud .. loodame et see jääbki nii siis .. hetkel küll pole meil kuhugi mujale kellegil minna .

Niiet meiega on hetkel kõik jätkuvalt hästi . Hoidke teie ka pöidlaid pihus et meid öösiti dingod seal metsas ära ei sööks . Ma ikka väga kardan neid .

Tsau.

No comments:

Post a Comment