Sunday, April 17, 2011

17.04

Vähe sellest et siin vasakpoolne liiklus on ja teed ületades ei saa üldse aru kuhu vaadata .. siis siin kõnniteedel on ka kõik vasakpoolne .. kogu aeg peame jälgima et ikka õigel pool teel käime Open-mouthed smile


Täna on suht sisutihe päev olnud .. magasime end korralikult välja, tegin endale kõnekaardi , minu austraalia number on 0406 773 952 , võite helistada ka meile kui soovi on Smile Skype me veel niipea vist ei saa siin .


Siis me ostsime omale bussipiletid ära Carnarvoni. Kokku läksid maksma 308 dollarit ( algul saime me aru et üks pilet on nii kallis .. aga õnneks eksisime Open-mouthed smile kuigi jah 308 on ka meie jaoks palju. ) Buss läheb alles kolmapäeva hommikul , niiet me peame endale veel 2ks ööks koha leidma siin Perthis. Suht julm. Siia hosteli me igastahes ei jää .. niiet nüüd ongi plaanis homme minna sinna hosteli kuhu me laupäeval kui tulime ei pääsend , ning teisipäeva öö veedame arvatavasti rongijaamas või bussijaamas . Kuna buss ise läheb juba kell 7 hommikul, siis võime küll ühe öö pealt kokku hoida. Carnarvonis loodame tööd saada .. broneerisime juba hosteli ka endale .. suht tore naine paistis telefonis hääle järgi .. võtsime kahese toa terveks nädalaks , 150 dollarit kummagil , ehk siis 300 kokku . Suht kallis aga samas see hostel pidi tööd ka pakkuma niiet me loodame selle peale. Me oleks muidu võtnud mitmese toa , kasvõi 18 inimest ühes toas aga neil ei olnud meile midagi sellist pakkuda kahjuks. Niiet nüüd maksame topelt.


Söögist ja hindadest ma ei tahaks kohe üldse rääkida . Pudel vett on 3.50 dollarit .. suur pudel kokat näiteks oli 5.95 .. eks arvutage ise kui palju see teie rahas teeb Open-mouthed smile Austraalia dollar on natuke väiksema kursiga kui euro aga siiski siiski . Kallis on . Täna ostsime esimest korda siis Austraalia õuna .. nii hea ja värske oli .. muidu ajame siin ainult burgereid ja friikaid sisse viimased päevad .. kuna siinse hosteli kööki ma pärast eilset ei julge küll sööma minna .. ega midagi kokata seal .. eile oli lõpuks terve põrand seal prussakaid täis ja kõik nõud olid mustad . Äkki homses hostelis on puhtam , siis saame omale makarone keeta.


Nüüd me lähme kohe linna tagasi , laen blogi üles ja teeme endale TFN numbrid, muidu annetame lambist 50% oma palgast kängurutele.


Homme on plaanis pangakaardid ära teha , migratsiooniametis käia ning igaksjuhuks käime siin kaks tööbürood ka läbi ja täidame avalduse ära , äkki saame nende kaudu tööle.


Äkki veab ja jõuame randa ka homme Smile

No comments:

Post a Comment