Thursday, June 23, 2011

23.06

 

Head Jaanipäeva teile kõigile !!! Smile  Ja ega meilgi siin Austraalias see pidu pidamata ei jää .. täna õhtul saame kõikide eestlastega siin Carnarvonis kokku , kuskil 15 eestlast piid kohale ilmuma ! Open-mouthed smile , lähme randa , teeme lõkke , grillime ja peame ikka oma jaanipäeva ka siin ära . Mis sest et Austraalias keegi ei tea sellest phast midagi . Niiet plaan on olemas eks näis mis õhtu toob .

Tõnis sai juba uue töö peale .. alguses öeldi et see on ainult tõstuki peal töö .. ta oli nii õhinas et oh jess lõpuks ometi normaalne töö ja normaalne palk ja üldse , tööd on 2-3 kuuks , niiet ta juba jõudis otsustada et jääme siia ikka kauemaks ning ei lähe kolme nädala pärast ära .. Aga jah ei tasu nii palju loota ja ette kujutada kuna eile tal oli esimene tööpäev siis , ning kui ta tagasi tuli , siis esimene asi mis ta mulle ütles oli et me lähme siit nii ruttu kui võimalik minema Open-mouthed smile Open-mouthed smile . Niiet jah ei olnd see töö nii hea midagi kui ta lootis , kuna tõstuki peale ta ikka ei saa kuna lube pole , ning pm terve päev teeb ta liini peal tööd , mingid pappkastid tulevad ja ta siis peab need ruttu ruttu ksteise peale laduma ja kokku kleepima ja ära viima ja üldse , suht ulme töö pidi olema .. ütles et enne ta oleks põllu peal ja korjaks kõrvitsaid kui teeb seda tööd 3 kuud järjest . Palk on ka tavaline põllutöö keskmine , niiet pole põhjust selle pärast siia kauemaks jääda .

Pühapäeval käisime siis kõik väljas söömas .. Ludil , meie kokal oli sünnipäev , ning siis meie ülemus tegi kõik söögid ja joogid välja .. Tõnis tellis kohe suure lihaprae ja mina tellisin kala .. issand kui head need toidud olid .. ma pole juba nii ammu midagi nii head söönud .. hiljem läksime tagasi oma baari , mängisime piljardit ja siis me tõnisega vaikselt kustusime ära kuna väga uni tuli peale , tulime koju ja jäimegi magama , kell oli mingi 4 päeval Open-mouthed smile .

Tobi , meie saksa sõber , läks ka eile minema .. Nii kahju oli .. andsime talle mälestuseks meie poolt eesti korgiavaja Open-mouthed smile Ta oli nii sillas sellest .. nüüd ongi jama et Matt ja Josh lähevad ka varsti ära ja meil pole neile midagi anda Open-mouthed smile .. Tobi veel oleks oma bussist eile maha jäänud .. siit ju läheb ainult  üks kord nädalas , kolmapäeviti buss Perthi , ning siis ta pidi eile kell 6 hommikul bussi peal olema , aga ta magas sisse , niiet ärkas täpselt kell 6 üles , jooksis ruttu ruttu õue et buss teda ootaks .. Josh jooksis talle ta kottidega järgi .. ning lõpuks kui paistis et kõik on korras tuli Tobile meelde et ta unustas oma passi ja bussipileti tuppa Open-mouthed smile .. Vot niimoodi kulges Tobi ära minek siit Carnarvonist .. täitsa ime et buss ta ära ootaks .. muidu oleks Tobi ikka veel siin ja ootaks järgmist kolmapäeva et bussile saada Open-mouthed smile .

Me ostsime endale kõvaketta .. 500GB mahutab peale , 100 dollarit maksis , 119 oleks saanud 1000 GB ketta , aga see oli liiga suur , niiet meile piisab 500 ka , mu läpakas on ainult 213GB , niiet kujutate ette kui suur see kõvaketas on . Ega meil enne polekski seda vist kunagi vaja läinud , aga kuna Matt andis meile üle 30 000 laulu ja mingi 100 filmi .. siis meil oli vaja leida koht kuhu see kõik panna .. Väga head filmid on kõik ning muusika on ka üle prahi .

Ma nüüd lähen , peab  õhtuks valmis sättima . Üldse ei kujuta ette kuidas saab meid eestlasi siin Carnarvonis nii palju olla Open-mouthed smile .

No comments:

Post a Comment