Saturday, April 23, 2011

21.04

 

35 Robinson Street, Carnarvon 6701, West Australia

Meie uus aadress mõneks ajaks. Võite joonistada ja kirjutada ja pakke saata meile Smile 

Me oleme elus ja terved, kui keegi peaks kartma et midagi meiega juhtunud on .. lihtsalt netti hetkel pole võimalik kuskilt saada ja nii me siin peidus olemegi.

Täna jagati hostelis kõigile sokolaadi mune pühade puhul Open-mouthed smile Homme on siin kõik kinni, isegi suur toidupood on terve päev suletud. Ostsime omale toidutagavara kohe ära .. külmakott on sööki täis, pluss üks kast veel .. niiet peaks jätkuma. Õnneks siin on kuidagi odavam see elu kui Perthis. Tõnis sai endale 4 dollariga jumala korralikud töötossud, siis 8 dollariga saime suure rätiku endale , enne jagasime ühte, ostsime veel mõlemad lõunakarbid ka ära töö jaoks, me ikka ootame ja loodame tööle saada. Need pühad võiks juba läbi saada.

Täna magasime suht kaua , ime pole tegelt Open-mouthed smile sõime ruttu hommikust ja ruttu linna avastama .. või noh mis linna , paar poodi on aga muidu ümberringi on ikka kõik ilus Täitsa randa me veel ei jõudnud , pole see siin nii lähedal midagi kui me arvasime. Enne rannikut on siin palju saari ja siis vahele täpselt linna juurde jõuab ka vesi mis on naq jõgi vms .. purjekad peal .. täna jalutasime kuskil põõsaste vahel .. kogu aeg oli hirm et äkki hüppab madu välja Open-mouthed smile Vastik on ainult see et terve linn on musti Aborigeene täis .. karjuvad ja sõidavad ostukärudega ringi , niiet need vedelavad siin iga nurga peal .. öösel ei julge välja minnagi, kes neid teab. Hostelis on hästi palju prantslasi ja hiinlasi. Prantslased vaatavad prantsuskeelseid filme ja hiinakad vaatavad hiina multikaid Open-mouthed smile tegelt on paljud toad tühjad niiet rahvast võiks rohkemgi olla. See on hea et köök on hästi suur, pluss teleka tuba ja pinksi ruum ja suur aed. Nüüd kohe lähmegi teeme endale spagette õhtusöögiks.

Tore on see et me ei tea mis siin õige kell on Open-mouthed smile kas aeg muutus või mitte, kuna netti pole kust vaadata ning kellasid pole ma ka kuskil näinud. Suht jama kui me ajast üks tund ees või taga elame.

No comments:

Post a Comment