Tuesday, April 19, 2011

20.04

Nüüd tuleb kohe mitu blogi korraga :D Ma enne ei saand neid kuskil üles laadida .. Tõnis ei viitsind jälle McDonaldisse minna selleks. Ma küll viitsisin aga noh , lõpuks jõudsime ikka siia :D

Me oleme naq 2 kodutut. Ikka nii jube on kui kuskil pole ööbida. Täna õhtul olid meil juba sellised seiklused et jube jube. Ma eelmises blogis kirjutasin kuhu pärapõrgusse me sattusime .. Tore on et me mingi pärast 3 tundi passimist avastame et oleme ikka vales kohas ja peame tagasi minema :D Nimelt asi oli selles et me teadsime et peame Midlandi minema et Carnarvoni bussile saada hommikul .. Läksimegi siis rongiga sinna kaugele pärapõrgusse .. kui selgus et me ei pidanudki Midlandi minema vaid lihtsalt Midlandi rongi võtma ja kolmandas peatuses juba maha tulema. Me ikka panime lõpuni välja .. linnast kuskile urkasse , pole siis ime et seal oma elude pärast kartsime. Ma olin jumala kindel et kohe kohe tullakse ja ähvardatakse meid püssiga et davai adnke kogu raha siia .. Õnneks lõpuks kui rongijaama turvatöötajatelt küsisin et kas siin on ikka turvaline olla terve öö , siis selgus et oleme hoopiski liiga kaugele tulnud ja et jaam läheb ka kohe kinni. Nii me siis hüppasimegi viimasele rongi ja oleme jälle tagasi meie koduses Perthis. Hommikul lähme sama Midlandi rongi peale aga siis tuleme ikka õiges kohas maha. Perthis on küll juba nii et naq rakvere tänavatel kõnniks .. kõik nurgad ja tänavad on selged :D nii palju on siin lihtsalt ringi kolatud need neli päeva et endal hakkab ka paha. Tahame juba siit suurest linnast ära . Naq tõsiselt.

Hetkel istumegi mäkis ja ootame et kell saaks 6 hommikul. Hetkel on kell natuke 12 läbi. Lõbus lõbus. Aga hostelisse ikka ei raatsi minna .

1 comment:

  1. Nuh kullakesed...hoian teile pöialt! :) Kõik läheb kindlasti hästi! :)

    ReplyDelete