Tuesday, April 19, 2011

18.04

Pangakaardid tehtud , kleeps passi tehtud , TFN numbrid tehtud … nüüd jääb vaid oodata kuni Carnarvoni jõuame. Hetkel just tulime uude hostelisse , siia Britanniasse , ja see on naq öö ja päev võrreldes meie esimese hosteliga. Kõik on puhas ja korras ja suur ja üldse vähemalt on õhku , inimesed tunduvad ka kenamad siin . Kahju et ainult ühe öö siin olla saame. Neljases toas oleme .. hetkel teisi kahte ei ole aga asjade järgi paistavad mõlemad poisid olevat , vist USA-st ( me juba uurisime asju Open-mouthed smile eiei ega emei koland lihtsalt suur USA silt on kohvri peal ning riided on ka kõik laiali ja poiste omad )

Homme kavatseme kindlasti randa minna .. täna enam ei jõudnud kuna nende asjaajamistega läks nii kaua aega .. migratsiooniametis olime kuskil tund aega järjekorras. Õues on jälle nii kuum et higi lihtsalt tilgub. Kuigi võrreldes eelmiste päevadega siis tuul on küll jahedamaks läinud. Vaatasime juba ette mis ilm meid Carnarvonis ootab , ning seal kohas vist pilvi ei eksisteerigi Open-mouthed smile ainult päike ja kuum kuum kuum koguaeg . Noh loodame Open-mouthed smile Täna vist lähme ostame päikesekreemi ka endale kuna muidu homme rannas põleme .. muidu siin need kaks päeva mis me olnud oleme sai ilusti ilma kreemita hakkama.

Homme käime veel need kaks tööagentuuri ka läbi , täna ei jõudnud ning kui ühte sisse astusime siis anti mõista et homme on targem tagasi tulla , järjekord oli ukseni lihtsalt. Karm .

Siin hostelis peaks vist tasuta internet ka kuskil olema .. ma veel ei tea peab uurima asja , kui on siis oleks ju päris hea .. ei jaksa enam koguaeg McDonaldisse ronida selle läpakaga .. Nüüd me oleme natuke kaugemal kesklinnast kui enne ..

A täna Tõnis ei oskand ju suitsu osta Open-mouthed smile Täitsa lõpp käime poes ringi ja otsime aga suitsupakke .. aga no mida pole seda pole .. siis avastame et suitsupakke polegi nähtaval on ainult suitsunimed siltide peal ja hind .. aga pakki ennast pole näha .. Ja oiii kui kallid !!! Mul oli nii kahju rahast lihtsalt … Tõnis peab kindlasti nüüd suitsetamise maha jätma Open-mouthed smile üks pakk marlborot 25 suitsu maksis kuskil 13 dollarit , ehk siis 10 eurot või ? Oh jah jube Open-mouthed smile

No comments:

Post a Comment