Friday, April 15, 2011

14.04

Londonis. 6 tundi on passitud , 5 veel :D Lõbus . Kõik on kuidagi sujuvalt siiamaani läinud , väljaarvatud see et miskipärast seisab ainult meie lennu taga kiri closed ehk siis suletud ning lend on edasi lükkund juba 25 min , seega Kuala Lumpuris on niigi vähesest ajast veel vähem meil aega et oma austraalia lennu peale jõuda. Aga noh kuidagi ikka saab J

Me oleme mõlemad juba niii tüdinenud sellest passimisest .. mitte midagi teha pole .. kõik poed on juba läbi käidud , kõik kohad ära uudistatud , kõht täis söödud ja ikka on veel aega üle . Magada ka ei saa , eks siis loodame et elame oma pika lennu ikka üle , kuigi mul juba Londoni poole lennates oli nii kopp ees sellest istumisest ja kõrvade kumisemisest. Süüa ka korralikult seal ei saand , Tõnis ostis mingi võileiva ja äädika soola krõpsud , mis naq tõsiselt ei tahtnud kohe üldse alla minna pluss anti kaasa ainult väike pudel vett ja kõik .. loodan et seal Airasia lennul meid ikka toidetakse ja joodetakse korralikult :D Raiskasime just viimased inglise naelad ka ära ning viimased eurod saime vahetatud. Algul anti meile Austraalia dollarite pähe hoopis Usa dollareid , tore et märkasime ikka vahet teha.

Tõnis suutis juba oma telefoni ka ära kaotada .. debiil täielik :D no kuidas saab nii .. ah noh ega me eriti ei nuta kuna see poleks raudselt Austraalias töötand. Niiet jah ikka juhtub .

Oh jah tahaks juba kohal olla , ei jaksa enam tühja passida .. üks on kindel et me ei tule veel niipea koju tagasi juba selle lennu pikkuse pärast. Olge siis tublid , me lähme uurime oma lennu kohta täpsemalt järgi.

No comments:

Post a Comment